Πρώτες φωτογραφίες του ολοκαίνουριου Kia Picanto

Σε συνέχεια των εντυπωσιακών σχεδίων του 3ης γενιάς Picanto, η Kia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του τελικού μοντέλου ενόψει της ανοιξιάτικης πρεμιέρας του στην έκθεση της Γενεύης.
Αυτό είναι το νέο Picanto και έρχεται εντός της άνοιξης.
Το Picanto είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα πόλης και χαρακτηρίζεται από τη σχεδίαση του, την προσεγμένη ποιότητα αλλά και το “σπιρτόζικο” χαρακτήρα του. Και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά φαίνονται πολύ πιο αναβαθμισμένα στη νέα γενιά του μοντέλου, το οποίο δείχνει άκρως νεανικό και σύγχρονο. Σχεδιασμένο ταυτόχρονα στην Κορέα αλλά και στη Γερμανία, το νέο Kia Picanto αποκαλύπτεται στην έκδοση GT-Line, η οποία προσφέρει έναν πρόσθετο δυναμισμό.
Σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικαθιστά, το νέο Picanto έχει κατά 15 mm μεγαλύτερο μεταξόνιο, στα 2.400 mm συνολικά, σπρώχνοντας τους τροχούς πιο κοντά στα άκρα, αφού οι υπόλοιπες διαστάσεις παρέμειναν οι ίδιες. Στο οπτικό κομμάτι, εκτός από τη φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση προστέθηκαν πιο “ζωηρά” χρώματα στην παλέτα που θα κάνουν το Picanto αν μη τι άλλο να ξεχωρίζει στο δρόμο. Η καμπίνα του μοντέλου έχει εμπλουτισθεί με hi-tech στοιχεία, όπως η “αιωρούμενη” οθόνη αφής του συστήματος infotainment, ενώ έχουν προστεθεί τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας.
Οι πωλήσεις του εντελώς νέου Kia Picanto θα ξεκινήσουν εντός της άνοιξης, σχεδόν αμέσως μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και hi-tech η εικόνα στο εσωτερικό του νέου Kia Picanto.

Η έκδοση GT-Line του νέου Picanto έχει σπορτίφ χαρακτηριστικά όπως διαχύτη και διπλή απόληξη εξάτμισης.

Με ίδιο μήκος στα 3,5 μ. το Picanto έχει ελαφρώς αυξημένο μεταξόνιο.