Το σκληροτράχηλο μοντέλο της Jeep αποκτά μια νέα «έκδοση» LEGO που για πρώτη φορά είναι κατάλληλη για παιχνίδι από όλες τις ηλικίες.

Η Jeep και το LEGO Group αποκάλυψαν το νέο μοντέλο της δημοφιλούς σειράς LEGO Technic που δεν είναι άλλο από το θρυλικό Jeep Wrangler Rubicon! Το πρώτο Jeep από τη LEGO διαθέτει το σχεδιασμό, αλλά και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των SUV.

Οι φίλοι -όλων των ηλικιών- της LEGO και της περιπέτειας θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν αυτό το ξεχωριστό μοντέλο, συναρμολογώντας από το υψηλής απόδοσης σύστημα 4×4, μέχρι τα ανακλινόμενα πίσω καθίσματα και βέβαια τη μάσκα με τις επτά κάθετες γρίλιες. Το μοντέλο με τα 665 κομμάτια έχει πλήρως λειτουργική ανάρτηση και λειτουργικό σύστημα διεύθυνσης, έτσι ώστε να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, όπως και το πραγματικό Jeep Wrangler Rubicon.

Το LEGO Technic Jeep Wrangler είναι σχεδιασμένο για τους φίλους της μάρκας από 9 ετών και άνω και θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμια κλίμακα από την 1η Ιανουαρίου του 2021.