Η αγορά ενός Mazda τώρα και online!

Η νέα υπηρεσία της Mazda Autoone “Mazda Online Store” φέρνει τους υποψήφιους αγοραστές πιο κοντά στην απόκτηση ενός αυτοκινήτου Mazda μέσω της οθόνης του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή.

Με τις online αγορές να κερδίζουν όλο και περισσότερους καταναλωτές η αυτοκίνηση δε θα μπορούσε να απέχει από αυτή τη νέα τάση. Έτσι, πλέον και η Mazda δημιούργησε το δικό της online κατάστημα όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα και γρήγορα να περιηγηθούν στα μοντέλα της εταιρίας. Σε πραγματικό χρόνο μπορούν δουν τη διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου που επιλέγουν και τα προγράμματα αγοράς που το συνοδεύουν. Μάλιστα μπορούν να επωφεληθούν και από προσφορές που είναι διαθέσιμες στο Mazda Online Store για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκίνητων.

Μέσα από την online εφαρμογή προσφέρεται και η δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε παραγγελία νέου αυτοκινήτου και να επιλέξουν το σημείο παράδοσης μέσα από έναν εμπορικό αντιπρόσωπο Mazda. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα αυτοκίνητα της Mazda προσφέρονται με 5 χρόνια εγγύηση ή 150,000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο), 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 2 χρόνια επέκταση εγγύησης.

Δείτε το Mazda online store στο onlinestore.mazda.autoone.gr