Αλλαγή ιδιοκτησίας για τη Mercedes-Benz Ελλάς

Νέα πορεία για τη Mercedes-Benz Ελλάς, η οποία στις 17 Αυγούστου 2022 υπέγραψε συμφωνία μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών της Ελληνικής εταιρείας στον Ελβετικό Όμιλο Emil Frey Group.

Η Mercedes-Benz Ελλάς είναι το πιο πρόσφατο μέλος του Emil Frey Group και εισέρχεται σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετάβαση στο νέο καθεστώς, η αλλαγή της ιδιοκτησίας θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Προφανώς και οι κάτοχοι αυτοκινήτων Mercedes-Benz στην Ελλάδα δεν επηρεάζονται πουθενά από αυτή την αλλαγή ιδιοκτησίας. Οι πελάτες της μάρκας θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις ίδιες εξαιρετικές υπηρεσίες πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης της Mercedes-Benz σε όλα τα ήδη γνωστά σημεία, καθώς η εταιρεία θα μεταβιβαστεί συμπεριλαμβανομένων των υφιστάμενων συμβολαίων εξουσιοδοτημένων διανομέων & επισκευαστών και του συνόλου του προσωπικού της.

Ο κος Ιωάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς δήλωσε:

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που γινόμαστε στρατηγικός εταίρος της Emil Frey AG και δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε και να επιταχύνουμε τη συνεχή ανάπτυξή της. Η Emil Frey AG είναι αναμφίβολα ηγέτης στον τομέα της εμπορίας αυτοκινήτων και είμαστε βέβαιοι ότι η Mercedes-Benz Ελλάς, ως το πιο πρόσφατο μέλος της, θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την ηγετική της θέση στην πολυτελή κατηγορία στην Ελλάδα και θα συνεχίζει να διαμορφώνει τις τάσεις στον ραγδαία μεταβαλλόμενο χώρο της αυτοκίνησης.