Η Mercedes-Benz Ελλάς διακρίθηκε στα HR Awards 2022

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά η βράβευση των εταιριών που διακρίθηκαν στα HR Awards – και η Mercedes-Benz Ελλάς ήταν ξανά ανάμεσα σε αυτές.

Η φετινή βράβευση της εταιρείας αφορούσε στην κατηγορία Excellence in Performance Management Strategy/Initiative για την υποψηφιότητά της με τίτλο “IMPULSE – Our People System”. Πρόκειται για το Σύστημα Διαχείρισης Απόδοσης και Ανάπτυξης των υψηλόβαθμων στελεχών της, το οποίο εστιάζει και υποστηρίζει τόσο τα ίδια τα στελέχη όσο και τις ομάδες τους, προωθώντας μία ευέλικτη, ανοιχτή και αξιόπιστη εργασιακή κουλτούρα που δίνει έμφαση στην ομαδική εργασία, την ανατροφοδότηση (feedback), την ευελιξία και τη διαφάνεια μέσω του τακτικού διαλόγου.

Η διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού, Νικολέττα Καβαθούλη, μετά τη βράβευση είπε:

Για εμάς στη Mercede-Benz Ελλάς, η επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων και η διατήρηση της ανάπτυξής μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού μας. Η νέα στρατηγική διαχείρισης απόδοσης αφορά σε μια ολιστική αλλαγή σκέψης και συμπεριφοράς. Δεν είναι μόνο αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε, αλλά και πώς θέλουμε να φτάσουμε εκεί, ενώ όλα τα παραπάνω έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: βάζουν τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο, καθώς επιδιώκουν να διασφαλίσουν ότι κάθε άτομο στην εταιρεία είναι ελεύθερο  να φέρει τη δική του προσωπικότητα εντός του οργανισμού, κατανοώντας παράλληλα ότι όλα τα μέλη της ομάδας αποτελούν σημαντικό μέρος του συνόλου και μοχλό μετασχηματισμού της εταιρείας μας και μετάβασης στη νέα εποχή.