Το Microlino στην Ελλάδα από την Kosmoride

Microlino

Το Microlino, ένα όχημα μικροκινητικότητας, έρχεται στην ελληνική αγορά το δεύτερο τρίμηνο του 2023 από την Kosmoride.

Η Kosmocar θα εισάγει στη χώρα μας το Microlino μέσω του δικτύου καταστημάτων της Kosmoride. To Microlino είναι ένα microcar με ανατρεπτική σχεδίαση και βεβαίως υιοθετεί από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις μετακίνησης. Το μοντέλο, που θα είναι διαθέσιμο το δεύτερο τρίμηνο του 2023, είναι σχεδιασμένο στην Ελβετία από τους Wim, Oliver και Merlin Ouboter, την οικογένεια πίσω από το διάσημο σκούτερ Micro Kickscooter.

Πρόκειται για ένα ελαφρύ ηλεκτρικό όχημα κατηγορίας L7e με δύο θέσεις, αυτονομία έως και 230 χλμ., μέγιστη ταχύτητα 90 χλμ./ώρα και χωρητικότητα πορτμπαγκάζ 230 λίτρα. Είναι το πρώτο όχημα αυτής της κατηγορίας που παράγεται με μονοκόκ πλαίσιο, προσφέροντάς εξαιρετική ασφάλεια και δυναμική οδήγηση. Το Microlino παρέχεται με καλώδιο φόρτισης Type 2 και μπορεί να φορτιστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο φόρτισης, σε AC wallbox ή με μια πρίζα σπιτιού σε μόλις 4 ώρες. Ζυγίζει περίπου 500 κιλά και έτσι ο μικρός ηλεκτροκινητήρας δεν θα δυσκολευτεί να μεταφέρει τους δύο επιβάτες του και το φορτίο του πορτμπαγκάζ όπου θέλουν.

Περισσότεροι από 35.000 ενδιαφερόμενοι πελάτες έχουν ήδη κάνει κράτηση για ένα Microlino, με τις πρώτες παραδόσεις μιας περιορισμένης έκδοσης που ονομάζεται “Pioneer Series” έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ελβετία. Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Τορίνο της Ιταλίας.