Νέα έκθεση MINI στην Καβάλα από την Αφοί Ιωαννίδη

Μια νέα έκθεση με μοναδικά μοντέλα ΜΙΝΙ ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στην Καβάλα από τις 5 Ιουνίου 2019.

Από τις 5 Ιουνίου η ΜΙΝΙ επεκτείνει το δίκτυο των επίσημων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών στην Καβάλα, με την προσθήκη της εταιρείας Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε. Το μέλος του δικτύου θα παρέχει υπηρεσίες πωλήσεων αυτοκινήτων και γνήσιων ανταλλακτικών ΜΙΝΙ, όπως και υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και διαγνωστικές τεχνολογίες αιχμής.

Από τις 6 έως τις 13 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί εβδομάδα γνωριμίας, όπου οι φίλοι της ΜΙΝΙ θα μπορούν να επισκεφθούν τη νέα έκθεση, να δουν από κοντά τα μοναδικά μοντέλα της Βρετανικής μάρκας, αλλά και να γνωρίσουν την ξεχωριστή οδηγική go-kart αίσθηση που προσφέρουν προγραμματίζοντας test drives.

Εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση θα έχει και η επετειακή έκδοση του μοντέλου MINI Cooper S, ‘MINI 60 Years’. Εδώ και 60 χρόνια, η ιστορική μάρκα ΜΙΝΙ υποστηρίζει έμπρακτα το design και το στιλ σε κάθε της μοντέλο και μέχρι σήμερα, συνεχίζει με το ίδιο πάθος για καινοτομία, έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, αλλά και την ικανότητα πρόβλεψης νέων τάσεων.