Η νέα Skoda Octavia προ των πυλών

Η Skoda μπαίνει σε τροχιά αποκάλυψης της νέας Octavia, η οποία θα δει το φως της δημοσιότητας στις 11 Νοεμβρίου, στην Πράγα. Το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει ελκυστική σχεδίαση, προηγμένες τεχνολογίες αλλά και νέους υβριδικούς κινητήρες.

Η τέταρτη γενιά της Skoda Octavia θα παρουσιαστεί στην 60η επέτειο από την έναρξη παραγωγής της πρώτης Octavia. Η νέα γενιά είναι μακρύτερη, φαρδύτερη και με μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ. Μάλιστα χάρη στη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Skoda αναμένεται να είναι και πιο εντυπωσιακή στο μάτι, με τη μάρκα να αναφέρει επισήμως ότι η νέα γενιά «διαθέτει ακόμα περισσότερο συναίσθημα». Επίσης σύμφωνα με την εταιρία, το ολοκαίνουργιο εσωτερικό συνδυάζει εξαιρετική λειτουργικότητα και ασυναγώνιστους χώρους με υλικά υψηλής ποιότητας και έξυπνα χαρακτηριστικά, ακόμα και στις μικρότερες λεπτομέρειες.

Σημαντικά είναι τα νεότερα από τη γκάμα κινητήρων που θα συνοδεύει το μοντέλο. Η νέα Skoda Octavia θα είναι διαθέσιμη με κινητήρες βενζίνης TSI και πετρελαίου TDI, ισχύος από 110 έως 200 ίππους, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ένας κινητήρας φυσικού αερίου (CNG). Ωστόσο πρεμιέρα στη νέα Octavia κάνει μια plug-in υβριδική έκδοση βενζίνης, σε δύο επίπεδα ισχύος με 204 και 245 ίππους. Και οι δύο εκδόσεις plug-in hybrid θα συνδυάζονται με κιβώτιο αυτόματο κιβώτιο DSG 6 σχέσεων.

Δείτε ακόμη: