Νέες εκδόσεις για το Citroen C3

To γαλλικό supermini φρεσκάρεται και επανατοποθετείται στην κατηγορία με μια νέα σειρά εκδόσεων και αναβαθμισμένο εξοπλισμό.

Οι νέες εκδόσεις του Citroen C3 είναι οι YOU!, C-Series, Shine και Elle. Όλες διαθέτουν άφθονα στοιχεία εξοπλισμού αλλά και μικρές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα στη γκάμα του μοντέλου. Έτσι λοιπόν, ανάλογα με την έκδοση, το C3 μπορεί να έχει στοιχεία εξατομίκευσης με οροφή Bi-Ton, Color Pack, Airbump, αυτοκόλλητα σε πόρτες και οροφή, φιμέ τζάμια και φυσικά μια γκάμα από καλοσχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου.

Η έκδοση YOU! Απευθύνεται κυρίως σε όσους αναζητούν ένα προσιτό και πρακτικό αυτοκίνητο. Διαθέτει βεβαίως όλον τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό (π.χ. οθόνη αφής, ηλεκτρικές ευκολίες) και ταυτόχρονα οροφή και καθρέπτες bi-ton σε λευκό χρώμα.

Η έκδοση C-Series, εστιάζει περισσότερο στην άνεση. Έτσι πέρα από την οροφή bi-ton και το διακοσμητικό Color Pack, περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, φιμέ τζάμια, τα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 16”.

Η έκδοση Shine, εκτός των ανεξάντλητων επιλογών εξατομίκευσης, διαθέτει κορυφαίο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύστημα Connected Navigation, δωρεάν υπηρεσίες online συνδεσιμότητας για 3 έτη, κάμερα οπισθοπορείας, καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 17”. Η έκδοση Elle είναι πραγματικά ξεχωριστή με αποκλειστικό Color Pack, οροφή bi-ton, καθίσματα Advanced Comfort με επένδυση Alcantara/Δερματίνη και επιπλέον κορυφαίο εξοπλισμό. Διαθέτει και αυτή σύστημα Connected Navigation με, δωρεάν υπηρεσίες οnline συνδεσιμότητας για 3 έτη, ζάντες αλουμινίου 17”, κάμερα οπισθοπορείας και επιπλέον σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί.

Σημαντικό είναι πως το Citroen C3 συνεχίζει και διατίθεται με τον κινητήρα πετρελαίου 1.5 BlueHDi ισχύος 100 ίππων, προδιαγραφών Euro 6.4.