Έκπληξη; Μάλλον όχι! Τα πρώτα after market parts για την αισθητική βελτίωση των καινούριων BMW M3 & M4 δε θα αργήσουν να έρθουν. Ναι, θα αλλάζουν προς το καλύτερο αυτή την αμφιλεγόμενη εμπρός μάσκα!

Από το επίσημο λανσάρισμα όχι μόνο των BMW M3 και M4, αλλά και της ίδιας της Σειράς 4, το θέμα που απασχόλησε (και απασχολεί) αρκετούς φίλους της μάρκας είναι η εμπρός μάσκα. Αυτά τα δύο μεγάλα κάθετα “νεφρά” είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις. Σε σημείο μάλιστα που να δυσκολεύεσαι να στρέψεις το βλέμμα σου σε άλλες λεπτομέρειες. Γιατί το έκανε αυτό η BMW; Υπάρχουν πολλές απαντήσεις και απόψεις.

Όμως σήμερα θα σταθούμε κάπου αλλού. Στο ότι πλέον υπάρχουν εταιρίες προϊόντων after market που έρχονται να βάλουν κάπως τα πράγματα στη θέση τους. Διορθώνουν δηλαδή ακριβώς αυτό το αισθητικό κομμάτι στο εμπρός μέρος της νέας BMW M3 και της νέας BMW M4. Η Prior Design έχει ήδη μια σειρά από σχέδια, για να διαλέξει ο υποψήφιος αγοραστής. Μάλιστα στις περισσότερες των περιπτώσεων, το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πολύ καλύτερο από το ίδιο το εργοστασιακό!

Όλα τα νέα σχέδια περιλαμβάνουν ολοκληρωμένο εμπρός προφυλακτήρα, αφού αυτός είναι πρακτικά και το μόνο κομμάτι που επηρεάζεται από τη σχεδίαση των μεγάλων “νεφρών”. Ήδη η ανταπόκριση του κοινού είναι πολύ θετική και πιθανά αυτά τα σχέδια οδεύουν προς την παραγωγή. Έστω και σαν after market parts.

Φωτογραφίες