Επίσημη επανεκκίνηση της Skoda στην Ελλάδα

Από 1η Ιουνίου η Skoda άλλαξε χέρια και πέρασε στον όμιλο Kosmocar που εκπροσωπεί στη χώρα μας επί 46 χρόνια τον γερμανικό όμιλο VAG. Κάτω από την ομπρέλα της Kosmocar βρίσκονται οι εταιρείες Volkswagen, Audi, Bugatti, Lamborghini service, οι μοτοσικλέτες Ducati και τώρα η Skoda.
Η Skoda πλέον εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρία Kosmocar.

Με αφορμή της ανάληψης της αντιπροσώπευσης της Skoda από την Kosmocar, πραγματοποιήθηκε χθες 14 Ιουλίου η πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου. Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Skoda, κ. Ανδρέας Χαλμπές, μας παρουσίασε τη νέα συνεργασία με την Τσέχικη φίρμα, η οποία άλλωστε ανήκει στον όμιλο VAG. Μεταξύ άλλων μας ανέλυσε τους στόχους για τη μάρκα, το νέο πρόσωπο που προτίθεται να δώσει η Kosmocar στη Skoda στη χώρα μας, το νέο look που θα υιοθετηθεί στα καταστήματα του επίσημου δικτύου μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, την αλλαγή στον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών και βεβαίως στις νέες αφίξεις μοντέλων στην παγκόσμια αγορά.

Μέσα στο 2017 η Skoda θα λανσάρει 5 νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που θα δεχθούν facelift. Πρώτη άφιξη θα είναι αυτή του νέου Superb που θα το δούμε στις αρχές του 2017, ενώ θα ακολουθήσει και το Kodiaq, ένα νέο SUV μοντέλο.

Ακόμη, ο κ. Χαλμπές κατά την παρουσίαση της εταιρείας αναφέρθηκε στην μακρόχρονη ιστορία της μάρκας, η οποία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της πριν 120 χρόνια κατασκευάζοντας αρχικά ποδήλατα, στη συνέχεια μοτοσικλέτες και λίγο αργότερα πέρασε στην κατασκευή αυτοκινήτων. Σήμερα η Skoda διαθέτει 5 εργοστάσια, εκ των οποίων 3 στην Ευρώπη και 2 στην Ασία (Κίνα και Ινδία), ενώ απασχολεί 26.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου, το νέο στέλεχος Marketing της εταιρείας, η κα Μυρτώ Μπουτραχάνη, παρουσίασε τις νέες τεχνολογίες ασφάλειας και ανέσεων που εξοπλίζουν τα μοντέλα της Skoda καθώς και την επανατοποθέτηση της ιστορικής Τσέχικης φίρμας στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές είναι ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της νέας Skoda.

Το νέο Skoda Superb σε πρώτη εμφάνιση σε ελληνικό έδαφος. Αναμένεται στις βιτρίνες στις αρχές του 2017.

 

Αν μη τι άλλο “καυτή” η Skoda Ocrtavia RS…

Σταδιακά θα αλλάξει και η εικόνα των καταστημάτων του επίσημου δικτύου Skoda στην Ελλάδα.