Nissan 370Z NISMO Roadster Concept

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Nissan 370Ζ NISMO, το προς το παρόν πρωτότυπο 370Z Roadster NISMO έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την κορυφαία οδηγική απόλαυση ενός ανοιχτού Roadster με τα δυναμικά χαρακτηριστικά μιας έκδοσης υψηλών επιδόσεων που φέρει τη σφραγίδα NISMO.

Με όπλα του τον κινητήρα V6 3.7 λίτρων απόδοσης 350 ίππων, τo νέο set-up του πλαισίου από τη NISMO και μια πιο δυναμική σχεδίαση, το 370Z Roadster NISMO Concept είναι ένα αυτοκίνητο ισοδύναμο της οδηγικής απόλαυσης. Ανάμεσα στα ξεχωριστά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται μια ειδικά κατασκευασμένη πίσω αεροτομή από carbon, μαζί με πρόσθετα αεροδυναμικά μέρη που αντλούν έμπνευση και λειτουργικότητα από το GT-R. Στο εσωτερικό, το στυλ NISMO υπογραμμίζεται από τα Recaro καθίσματα με τα ανοιχτού χρώματος Ultrasuede ένθετα.
Το Nissan 370Ζ Roadster NISMO Concept δεν έχει διευκρινιστεί αν θα περάσει στην παραγωγή, ωστόσο αν τελικά πάρει το “πράσινο φως”, τότε θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το εύρος των NISMO μοντέλων για τη Nissan που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα GT-R NISMO, 370Z NISMO, Juke NISMO και Juke NISMO RS.