Το Nissan Ariya έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, πραγματοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο του, γύρω από το εμβληματικό Circuit de Monaco στη Γαλλική Ριβιέρα.

Η κομψή σχεδίαση του αμιγώς ηλεκτρικού coupé crossover ταίριαξε απόλυτα με το κομψό σκηνικό του Μονακό. Το Ariya πάτησε στο οδόστρωμα του διάσημου σιρικουί που φιλοξένησε την πρόσφατη συμμετοχή της Nissan στη Formula E. Συνδυάζοντας ισχυρές επιδόσεις, συνδεδεμένες τεχνολογίες και επαναστατικό νέο σχεδιασμό, το ηλεκτρικό coupé crossover Ariya αντικατοπτρίζει το ηλεκτρικό μέλλον της Nissan.

Η στρατηγική ηλεκτροκινητικότητας της Nissan στην εμπειρία της στα EVs για πάνω από μια δεκαετία, μεταφέροντας γνώσεις και τεχνολογία μεταξύ του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των εμπορικών της οχημάτων. Η Formula E έχει “αιχμαλωτίσει” τη φαντασία του κοινού της σε όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας τις συναρπαστικές δυνατότητες των ηλεκτρικών οχημάτων. Η πρώτη διαδρομή του Ariya στο Circuit de Monaco δείχνει στο παγκόσμιο κοινό ότι ο ενθουσιασμός των ηλεκτρικών οχημάτων με μηδενικές εκπομπές, είναι κάτι που όλοι μπορούν να βιώσουν.