«Ειδικό» Nissan GT-R για τη συνεργασία με τη Naomi Osaka

Το περιορισμένης έκδοσης Nissan GT-R θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα. Μόνο 50 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν και θα διατεθούν στην Ιαπωνία.

Limited Edition GT-R

Η Nissan θα ανοίξει το “βιβλίο” παραγγελιών για μια ειδική έκδοση του Nissan GT-R, με σκοπό να τιμήσει την συνεργασία της με την πρωταθλήτρια του τένις στο Grand Slam, Naomi Osaka. Για την περίσταση, η Nissan σχεδιάζει να κατασκευάσει έως και 50 αυτοκίνητα, με εξατομικευμένες προδιαγραφές που βασίζονται στην έκδοση Premium του Nissan GT-R. To μοντέλο θα προσφέρεται με τρεις επιλογές χρώματος: Midnight Opal, Brilliant White Pearl και Meteor Flake Black Pearl.

Η Osaka, η οποία “χρίστηκε” πρέσβειρα της Nissan, λίγες μέρες αφότου κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα στο Grand Slam, συνέδραμε στην επιλογή των σχεδίων για τα χρώματα της ειδικής έκδοσης του GT-R. Για το αναμνηστικό μοντέλο, έχουν αναπτυχθεί τρία νέα σχέδια χρωμάτων και μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε από τα χρώματα του αμαξώματος. Το αυτοκίνητο έρχεται με στοπ φώτα LED υψηλής στάθμης, στην πίσω ανθρακονημάτινη αεροτομή, καθώς και με μια χρυσή “ταυτότητα” πλαισίου στον κινητήρα.

Οι τιμές για το συγκεκριμένο supercar, που θα πωληθεί αποκλειστικά στην Ιαπωνία, θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.