Νέα Nissan GT-R T-spec σε περιορισμένη παραγωγή

Η Nissan δημιούργησε δύο νέες εκδόσεις του GT-R για την αγορά της Ιαπωνίας. Πρόκειται για τις περιορισμένες εκδόσεις GT-R Premium Edition T-spec και GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-spec.

Οι δύο νέες περιορισμένες εκδόσεις T-spec του Nissan GT-R είναι ειδικά εξοπλισμένες με κεραμικά φρένα, πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα, ένα αποκλειστικό για τις εκδόσεις κάλυμμα κινητήρα, καθώς και αποκλειστική σήμανση, εμπρός και πίσω.

Το Nissan GT-R Premium Edition T-spec διαθέτει επίσης έναν αποκλειστικό εσωτερικό σχεδιασμό, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Rays (στο χρώμα του χαλκού) και ανάρτηση που εκμεταλλεύεται τη μείωση του βάρους κάτω από τα ελατήρια. Το διευρυμένο χείλος στις ζάντες έχει αυξήσει την ακαμψία των ελαστικών, προσφέροντας ομαλή και άμεση απόκριση στον χειρισμό. Η έκδοση GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-spec διαθέτει ακόμα οροφή και καπό πορτμπαγκάζ από ανθρακονήματα.

Τα νέα χρώματα αμαξώματος Midnight Purple και Millennium Jade, έχουν προστεθεί στις επιλογές των T-spec. Το Midnight Purple είναι μια προηγμένη έκδοση του χρώματος που χρησιμοποιήθηκε στις προηγούμενες γενιές GT-R και είναι εμπνευσμένη από τις χρωματικές αλλαγές του Βόρειου Σέλαος. Το Millennium Jade χαρακτηρίζεται από πολυπλοκότητα και αποπνέει μια γαλήνια, αλλά ισχυρή παρουσία.

Συνολικά θα διατεθούν μόλις 100 τέτοια μοντέλα, με τους τυχερούς αγοραστές να επιλέγονται με κλήρωση!