Λάβετε θέσεις! Η Nissan σχεδιάζει καρέκλες gaming

Η Nissan σχεδίασε πρωτότυπες καρέκλες για το απόλυτο gaming, που είναι εμπνευσμένες από τα μοντέλα Armada, GT-R και LEAF.

Η Nissan γιορτάζει την “National Video Games Day” στις Η.Π.Α., με πρωτότυπες καρέκλες αποκλειστικά για τους video gamers, εμπνευσμένες από το Armada, το GT-R NISMO και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF. Με τα video games και τα e-sports να αποτελούν μερικές από τις πλέον αναπτυσσόμενες δραστηριότητες στην υφήλιο, η Nissan έχει επενδύσει στην τάση αυτή. Νωρίτερα φέτος, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ενέγραψε συνεργασίες με δύο από τις πιο δημοφιλείς ομάδες video games στον κόσμο, την Faze Clan και την OpTic Gaming.

Ως κατασκευαστής των καθισμάτων μηδενικής βαρύτητας (Zero Gravity) που εξοπλίζουν πολλά οχήματα της Nissan,  η αυτοκινητοβιομηχανία εφάρμοσε τεχνολογίες και ανέσεις, δανεισμένες από μοντέλα της, σε τρεις πρωτότυπες καρέκλες. Οι παίκτες των e-sports δαπανούν ατελείωτες ώρες για να τελειοποιήσουν τις δεξιότητές τους και τα αξεσουάρ του κάθε παίκτη αποτελούν ουσιαστικό μέρος της ταυτότητάς του. Με δεκαετίες εμπειρίας στον σχεδιασμό καθισμάτων και την άνεση των επιβατών, τα τρία πρωτότυπα σχέδια της Nissan είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των παικτών σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, η Nissan δεν σκοπεύει να κατασκευάσει για εμπορικούς σκοπούς τις πρωτότυπες αυτές καρέκλες. Κρίμα.