Το Nissan NOTE διαθέσιμο και ως τετρακίνητο στην στην Ιαπωνία

Η Nissan διαθέτει το νέο NOTE e-POWER AWD στην αγορά της Ιαπωνίας, με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες που δίνουν κίνηση σε εμπρός και πίσω τροχούς!

Το αυτοκίνητο διατίθεται αποκλειστικά με τον ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο e-POWER της Nissan και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις αρχές του 2021. Το λανσάρισμα της τεκτρακίνητης έκδοσης του μοντέλου θα ακολουθήσει ένα μήνα μετά από την κυκλοφορία της έκδοσης με κίνηση στους δύο τροχούς, που ξεκίνησε μέσα στον Δεκέμβριο.

Αυτό είναι το νέο Nissan NOTE που λανσάρεται στην Ιαπωνία

Οι ηλεκτροκινητήρες του NOTE AWD είναι τοποθετημένοι εμπρός και πίσω και παρέχουν ισχύ σε κάθε τροχό. Η αυξημένη έξοδος ισχύος από το πίσω μοτέρ προσφέρει μια ισχυρή επιτάχυνση, τόσο από στάση, όσο και σε μέσες ταχύτητες, σε διάφορες συνθήκες οδήγησης, όπως χιονισμένους ή βρεγμένους δρόμους. Ο έλεγχος της τετρακίνησης του αυτοκινήτου επιτρέπει επίσης ακρίβεια στις στροφές και σταθερή, ομαλή επιβράδυνση, με ανάκτηση ενέργειας από την πέδηση και στους τέσσερις τροχούς.

Τόσο τα μοντέλα 2WD όσο και τα 4WD του NOTE, διαθέτουν τη δεύτερη γενιά του αναγνωρισμένου ηλεκτρικού κινητήριο συνόλου e-POWER της Nissan. Τώρα, όντας επανασχεδιασμένο και αναβαθμισμένο, το σύστημα παράγει περισσότερη ισχύ, εμπειρία οδήγησης υψηλότερης ποιότητας και βελτιωμένη απόδοση.