5άστερο το Nissan Pulsar

7 Νοεμβρίου 2014      
Ως ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του αναδείχθηκε το Nissan Pulsar σύμφωνα με τον οργανισμό EuroNCAP. Το νέο μικρομεσαίο της Nissan επέδειξε εξαιρετική αντοχή, όπου η συμπεριφορά των ανδρείκελων εντός του οχήματος έδειξε καλή προστασία έναντι τραυματισμών, με εξίσου καλή βαθμολογία για τα γόνατα και τα μηριαία οστά των επιβαινόντων.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά επίπεδα προστασίας και για τα παιδιά, το Nissan Pulsar θριάμβευσε και στις δοκιμές για την ασφάλεια των παιδιών επιβατών, ενώ πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία στην προστασία βρέφους 18 μηνών. Μέγιστη βαθμολογία επιτεύχθη και στην προστασία που παρέχεται σε περίπτωση πρόσκρουσης με πεζούς. Ένας βασικός παράγοντας που συνετέλεσε στις κορυφαίες επιδόσεις του Pulsar στο EuroNCAP, αποτελεί το εξαιρετικά προηγμένο επίπεδο τεχνολογίας και οι καινοτομίες που απαρτίζουν το Nissan Safety Shield. Ταυτόχρονα, το Pulsar διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, Energy, Acenta και Techna, όλες εφοδιασμένες με σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, 6 αερόσακους και Start & Stop.
Το Nissan Pulsar διατίθεται στην ελληνική αγορά σε τιμές από 14.990€ με τον κινητήρα βενζίνης 1,2 lt Turbo και από 17.290€ με τον πετρελαιοκινητήρα 1,5 lt (και χωρίς τέλη κυκλοφορίας). Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το όφελος απόσυρσης.