Οι τιμές του νέου Nissan Qashqai στην Ελλάδα

Nissan Qashqai

Το νέο Nissan Qashqai, έχοντας ήδη μπει σε πλήρεις ρυθμούς παραγωγής, βρίσκεται καθ’ οδόν προς της εκθέσεις της Nissan σε όλη την Ευρώπη και βέβαια την Ελλάδα!

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Nissan ανακοίνωσε την ανανέωση του δημοφιλούς της μοντέλου, το οποίο απέκτησε πιο τολμηρή σχεδίαση και σημαντικές τεχνολογικές προσθήκες. Υπάρχει ένα ριζικά επανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα με την προσθήκη τρισδιάστατων λεπτομερειών, νέα μάσκα, νέα φώτα και νέο προφυλακτήρα. Πίσω η εικόνα είναι επίσης αλλαγμένη, με νέα φώτα και προφυλακτήρα, ενώ έχουμε και μια εντελώς νέα έκδοση εξοπλισμού, την N-Design. Ανανεωμένη είναι και η γκάμα των χρωματικών επιλογών, η γκάμα των ζαντών αλουμινίου, αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό.

Χωρίς αλλαγές παραμένουν τα κινητήρια σύνολα του μοντέλου, το οποίο διατίθεται τόσο με την επιλογή Mild Hybrid και τον κινητήρα 1,3 λίτρων σε εκδόσεις 140 ή 158 ίππων, όσο και στην αυτοφορτιζόμενη υβριδική επιλογή e-Power με συνδυαστική ισχύ 190 ίππων.

Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές στο Nissan Qashqai

Νέο Nissan Qashqai: Ολική επαναφορά

Οι τιμές

Σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο και σε ανάλογα επίπεδα εξοπλισμού, οι τιμές του νέου Qashqai διατηρούνται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα οι τιμές ανά διάταξη συστήματος κίνησης ξεκινούν από:

  • Mild Hybrid 1.3 140PS M/T Βενζίνη: 29.990€
  • Mild Hybrid 1.3 158PS X-Tronic Βενζίνη: 32.990€
  • Mild Hybrid 1.3 158PS X-Tronic 4WD Βενζίνη: 36.990€
  • e-Power 190PS: 39.990€