Οδηγήστε στο Nürburgring

Ταξιδέψτε και οδηγείστε στη θρυλική πίστα του Nürburgring με τη νέα εκδρομή που διοργανώνει το Ring Travel τον ερχόμενο Μάιο!

Πρόκειται για μια ειδική εκδρομή για τους λάτρεις της σπορ οδήγησης, καθώς περιλαμβάνει οδήγηση και στα δύο layout της θρυλικής πίστας, Nürburgring Nordschleife και Nürburgring GP, με αυτοκίνητα ειδικά προετοιμασμένα για χρήση πίστας. Το γκρουπ των έως 10 ατόμων  θα ταξιδέψει από 5 έως 8 Μαΐου 2016 και θα ζήσει ένα απολαυστικό 4ήμερο στο πιο motorsport σημείο του πλανήτη.
Η αναχώρηση της εκδρομής έχει οριστεί την Πέμπτη 5 Μαΐου από την Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Στη συνέχεια το γκρουπ ταξιδεύει οδικώς μέχρι το χωριό Nurburg και αναλαμβάνει αμέσως δράση με οδήγηση στα 5,7 km της σύγχρονης πίστας του Nürburgring (Nürburgring GP) σε 15λεπτα session. Ακολουθεί δείπνο στο φημισμένο εστιατόριο Pistenklause.
Η Παρασκευή, το Σάββατο και η Κυριακή είναι αφιερωμένες στο Nürburgring Nordschleife, καθώς η πίστα και τις τρεις ημέρες θα είναι ανοιχτή από το πρωί έως αργά το απόγευμα προσφέροντας δυνατότητα για πολύ οδήγηση με ειδικά προετοιμασμένα αυτοκίνητα. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν μεταξύ άλλων τα Ford Fiesta ST, Suzuki Swift Sport Stage 2, Renault Megane RS, BMW 125i Stage 2 και BMW M3 E46. Εκτός βεβαίως της οδήγησης θα υπάρξει ξενάγηση στις στροφές  για παρακολούθηση της ασταμάτητης δράσης. Θα υπάρξει ακόμη επίσκεψη στις νέες εγκαταστάσεις για αγορές, δυνατότητα επίσκεψης στο μουσείο της πίστας, καθώς και οδήγηση καρτ. Η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει το βράδυ της Κυριακής.
Το πακέτο της εκδρομής περιλαμβάνει:
  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
  • Briefing για την οδήγηση
  • Εξοπλισμό Ασφαλείας
  • USB με τα βίντεο της οδήγησης
  • Μεταφορές
  • Ξεναγήσεις

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να κλείσετε τη δική σας θέση επισκεφτείτε το www.ringtravel.gr.