ΟΜΑΕ: Αναστολή των αγώνων μέχρι το τέλος Μαΐου

Σωκράτης Τσολακίδης
Σωκράτης Τσολακίδης - Χάρης Δήμος, Skoda Fabia R5

Η υφήλιος δέχεται μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση και η χώρα μας πλήττεται από τον Μάρτιο του 2020 από την πανδημία του Covid-19. Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) παρακολουθεί τις εξελίξεις και εφαρμόζει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού.

Με νέα ανακοίνωση, η ομοσπονδία αναβάλει τους προγραμματισμένους αγώνες του μηνός Μαρτίου και προχωρά στην αναβολή όλων των αγώνων μέχρι 31/05/2020.

Η σκέψη μας είναι κοντά στους αθλητές που ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν την αγωνιστική τους χρονιά, αλλά και στα σωματεία που αφιέρωσαν χρόνο για να διοργανώσουν τους αγώνες. Κατανοούμε την απoγοήτευσή τους και τους εκφράζουμε την υποστήριξή μας.

 

Στο πλαίσιο του δυνατού και ανάλογα με τις συνθήκες η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α) σε συνεργασία με τα σωματεία θα προχωρήσει στην αναθεώρηση του αγωνιστικού ημερολογίου και θα προσπαθήσει να επαναπρογραμματίσει τους αγώνες στο υπόλοιπο του τρέχοντος έτους.

 

Στη συλλογική μάχη κατά του ιού ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, διαφοροποιούμε τον τρόπο εργασίας μας και ελπίζουμε αυτό να μας δώσει σύντομα την δυνατότητα να ξεκινήσουμε τους αγώνες μας.