Η Kosmocar παρουσιάζει τη νέα ψηφιακή υπηρεσία Mycarnow@Kosmocar για άμεση κράτηση και αγορά ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων Volkswagen, Audi και Skoda.

Ακόμη μία μεγάλη ελληνική εταιρία μπαίνει δυναμικά στις online αγορές αυτοκινήτων. Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων Volkswagen, Audi και Skoda παρουσιάζει το Mycarnow@Kosmocar, την πρώτη πλήρη ψηφιακή πλατφόρμα για αναζήτηση, άμεση κράτηση και αγορά ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά.

Στη στροφή που πραγματοποιεί η αυτοκινητοβιομηχανία προς ένα ψηφιακό μέλλον, η Kosmocar δίνει στους πελάτες των Volkswagen, Audi & Skoda, τη δυνατότητα να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο που επιθυμούν από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους. Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα Mycarnow@Kosmocar αναπτύχθηκε από την Kosmocar στα πρότυπα αντίστοιχων μεθόδων online πωλήσεων αυτοκινήτων του εξωτερικού. Λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Kosmocar, με στόχο να προσφέρει μία ολοκληρωμένη – και στο ψηφιακό πλέον επίπεδο – εμπειρία στον υποψήφιο πελάτη. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς αγαθών, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένος έμπορος των μαρκών της Kosmocar, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν.

Την ίδια στιγμή, ο υποψήφιος πελάτης μέσα από το Mycarnow@Kosmocar επωφελείται από προνομιακές τιμές και ειδική χρηματοδότηση, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης έξι μήνες μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Πρόκειται για τους ίδιους όρους που ισχύουν άμεσα και για τους επόμενους δύο μήνες για όσους υποψήφιους πελάτες επισκεφθούν το δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα.

Ξεχωριστή online αγορά για κάθε μάρκα

Η ειδικά διαμορφωμένη ενότητα Mycarnow@Kosmocar, είναι ξεχωριστή για κάθε μάρκα της Kosmocar. Συγκεκριμένα, στο link mycarnow.kosmocar.gr/vw για τη Volkswagen, mycarnow.kosmocar.gr/audi για την Audi και στο mycarnow.kosmocar.gr/skoda για τη Skoda. Στο καθένα παρουσιάζονται τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον υποψήφιο αγοραστή. Στοιχεία όπως εξοπλισμός, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή και όφελος πελάτη. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επιλογής για αγορά μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης. Μετά την επιλογή του αυτοκινήτου, ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει τον εξουσιοδοτημένο έμπορο που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Mycarnow@Kosmocar ο υποψήφιος πελάτης έχει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα των Volkswagen, Audi και Skoda. Μπορεί να κάνει άμεση κράτηση και να «κλείσει» το αυτοκίνητο που επιθυμεί από την ασφάλεια του δικού του χώρου. To Mycarnow@Kosmocar βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, προσβάσιμο τόσο από τις επίσημες ιστοσελίδες των μαρκών, Volkswagen.gr, Audi.gr, Skoda.gr όσο και από την ιστοσελίδα της Kosmocar:

https://mycarnow.kosmocar.gr/vw

https://mycarnow.kosmocar.gr/audi

https://mycarnow.kosmocar.gr/skoda

https://www.kosmocar.gr

Δείτε ακόμη:

Πλέον μπορείς να αγοράσεις ένα Toyota online