On-line αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Ναι!

Το πρώτο αυτοκίνητο που πωλείται αποκλειστικά on-line στην Ελλάδα είναι ένα Yaris! Η Toyota διαθέτει 65 συνολικά αυτοκίνητα για αποκλειστική αγορά μέσω διαδικτύου. Εντάξει, δεν είναι και σαν να αγοράζεις θήκη κινητού, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα αυτοκίνητο μπορεί να αποκτηθεί με αυτόν τον τρόπο στη χώρα μας.

Toyota Yaris e-nergy

H Toyota Ελλάς εδώ και δεκαετίες πρωτοπορεί στο τομέα των πωλήσεων. Τόσο λόγω των προϊόντων της, αλλά και όσο λόγω της φιλοσοφίας της που αποδίδει «ορατά» οφέλη προς τον πελάτη, την εκπλήρωση των προσδοκιών του και την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του.

Πιστή στην φιλοσοφία αυτή, η Τoyota Ελλάς σήμερα, παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα πρωτοποριακό διαδικτυακό πρόγραμμα on-line πώλησης 65 υβριδικών/ηλεκτρικών μοντέλων της, στην έκδοση Yaris e-nergy. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αυτό παρέχει στον Έλληνα καταναλωτή, αποκλειστικά on-line, την δυνατότητα να αγοράσει ένα από τα διαθέσιμα 65 Yaris e-nergy από όπου κι αν βρίσκεται, αλλά και να επιλέξει ηλεκτρονικά τον εξουσιοδοτημένο έμπορο που επιθυμεί να παραλάβει το αυτοκίνητο του. Η on-line κράτηση της παραγγελίας του αυτοκινήτου ολοκληρώνεται εύκολα και με πλήρη ασφάλεια, χωρίς χρονοβόρες ή πολύπλοκες διαδικασίες.

Toyota Yaris e-nergy

Η αποκλειστική έκδοση, Yaris Hybrid e-nergy βασίζεται στην έκδοση Yaris Hybrid Bi-Tone. Είναι σε αποκλειστικό cyan μεταλλικό χρώμα και λεπτομέρειες cyan στο εσωτερικό. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και τεχνικά χαρακτηριστικά στο www.toyota.gr/yaris-e-nergy, ενώ εφόσον ενδιαφέρεστε μπορείτε να προχωρήσετε με τα βήματα της online αγοράς.