Δείτε και οδηγήστε όλα τα Peugeot στην Κρήτη

Όλα τα νέα μοντέλα της Peugeot αλλά και προσεκτικά επιλεγμένα μεταχειρισμένα, θα επισκεφθούν όλους τους νομούς της Κρήτης για να βρεθούν κοντά στους υποψήφιους πελάτες τους.

Peugeot Champion Tour

Από τις 23 Απριλίου έως το τέλος Μάιου, το Peugeot Champions Tour θα γυρίσει όλη την Κρήτη και θα δώσει στο κοινό την δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα μοντέλα της μάρκας. Οι ενδιαφερόμενοι που θα βρεθούν στους νομούς της Κρήτης κατά την διάρκεια του Champions Tour, θα μπορούν να δουν και να οδηγήσουν τα 108, 208, 301, 308, 2008 και 3008.

Επιπλέον, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις σπορ εκδόσεις 208 και 308 GTi by Peugeot Sport. Μαζί θα βρίσκεται και το ολοκαίνουριο 5008 που φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία των 7θέσιων SUV. H γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων θα περιλαμβάνει τα Bipper, Partner, Expert και Boxer.

Διαβάστε ακόμη: Service Peugeοt με 59 ευρώ

Εγγυημένα μεταχειρισμένα

Στο ταξίδι των πρωταθλητών της Peugeot ανά την Ελλάδα, θα βρίσκονται προς πώληση πολλά, προσεκτικά επιλεγμένα και εγγυημένα μεταχειρισμένα σαν καινούρια. Mε την σφραγίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Το πρόγραμμα του Peugeot Champions Tour στην Κρήτη

  • 23-30 Απριλίου: Χανιά
  • 1-8 Μαΐου: Ρέθυμνο
  • 9-16 Μαΐου: Ηράκλειο
  • 17-25 Μαΐου: Αγ. Νικόλαος