Το Piaggio Porter από τη Βροχίδης-Χατζής

Η Piaggio με το Porter NP6 παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματίες που ζητούν ένα αξιόπιστο και οικονομικό ελαφρύ φορτηγό.

Με το Piaggio Porter NP6 γεννιέται το πρώτο City Track. Ένα συμπαγές, ελαφρύ, υψηλών επιδόσεων και ευέλικτο επαγγελματικό όχημα. Το μοντέλο έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει ευελιξία και οικονομία σε μικρής εμβέλειας μεταφορές εμπορευμάτων. Αποτελεί έναν ιδανικό σύντροφο σε επαγγελματίες κυρίως κινούνται σε στενούς δρόμους εντός των αστικών κέντρων. Ωστόσο, ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα στο Porter NP6 είναι η διάθεσή του με κινητήρες διπλού καυσίμου. Τόσο βενζίνης/LPG αλλά και βενζίνης/CNG, παρέχοντας ασυναγώνιστη οικονομία. Και στις δύο περιπτώσεις την κίνηση αναλαμβάνει ένας κινητήρας 1,5 lt. Στην έκδοση βενζίνη/LPG αποδίδει 102 ίππους στις 6000 σ.α.λ., ενώ σε βενζίνη/CNG 92,5 ίππους. Είναι ροπή είναι 132 ή 118 Nm αντίστοιχα, διαθέσιμη από τις 4500 σ.α.λ.

Με σταθερή ή ανατρεπόμενη καρότσα, το Porter NP6 διατίθεται σε ποικιλία εκδόσεων, με διάφορα μεγέθη καρότσας και μονούς ή διπλούς πίσω τροχούς. Ταυτόχρονα διατίθεται και σε απλές εκδόσεις σασί, προκειμένου να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, από κλειστό φορτηγό μέχρι και ειδικές κατασκευές. Το μικτό φορτίο, ανάλογα με την έκδοση, κυμαίνεται από 2.120 έως 2.800 kg, με ωφέλιμο φορτίο 915-1.595 kg.

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο από την εταιρία Βροχίδης-Χατζής ΑΕ στη Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνία: 2311 476110