Η Kia εντυπωσιάζει με το Proceed Concept

Η δυναμική πορεία της Kia επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορά, με την αποκάλυψη ενός μοντέλου που υποδεικνύει τη σχεδιαστική προσέγγιση στην επόμενη γενιά cee’d. Το συναρπαστικό αισθητικά Kia Proceed Concept σχεδιάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο της Kia στην Φρανκφούρτη και έχει shooting brake αμάξωμα που εντυπωσιάζει με τη χαμηλή οροφή τονίζοντας ένα σπορ hatch προφίλ. Το μυώδες ντιζάιν ‘Sharkblade’ δίνει έμφαση στην απουσία των παραδοσιακών B-pillars, ενώ το πίσω συμπαγές μέρος υπογραμμίζει την μοναδικότητα του Proceed Concept με την αποκλειστική βαφή ‘Lava Red’.

Το εσωτερικό έχει ως πηγή έμπνευσης τον κόσμο της υψηλής ραπτικής, ενώ οι τέσσερις θέσεις είναι επενδυμένες από μαύρο χειροποίητο ύφασμα που έρχεται σε όμορφη αντιπαράθεση με τις επενδύσεις στις πόρτες. Η απαράμιλλη σχεδίαση συνδυάζεται με ένα ταμπλό όπου κυριαρχούν τα χειριστήρια με ειδικό αλουμινένιο φινίρισμα.

Συνεπώς ακόμη και τα μισά σχεδιαστικά στοιχεία του πρωτότυπου cee’d να περάσουν στο τελικό μοντέλο παραγωγής, θα έχουμε να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο που θα τοποθετηθεί δυναμικά στην κατηγορία των μικρομεσαίων.

Kia Proceed Concept

Kia Proceed Concept