Το Racing Line είναι το αγωνιστικό σχολείο για τα παιδιά μας

Μη χάσετε έως και 25 Μαΐου στο Mediterranean Cosmos την παρουσίαση του Racing Line, ένα μοναδικό σχολείο μηχανικής και οδήγησης που στόχο έχει να διδάξει σε μικρά παιδιά την ασφάλεια στους δρόμους μέσα από τους αγώνες kart.

Racing Line

Από σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου και για μία εβδομάδα, η Racing Line παρουσιάζει τις δράσεις της στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική νέα προσπάθεια με ένα μεγάλο όραμα για ασφαλέστερους δρόμους στο μέλλον. Στόχος είναι να μεταφέρει γνώσεις μηχανικής, βασικών αρχών οδήγησης και οδηγικής συμπεριφοράς μέσα από τους αγώνες kart. Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 5 έως 16 ετών.

Τι μαθαίνουν τα παιδιά;

Το πρόγραμμα της Racing Line περιλαμβάνει τρεις βασικούς άξονες:

  • edu-driving: απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών και άνω και αφορά στις βασικές αρχές οδήγησης
  • edu-engineering: απευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών και άνω, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν βασικές αρχές μηχανικής
  • edu-racing: είναι ένα ολοκληρωμένο αθλητικό πρόγραμμα για παιδιά από 7 ετών και άνω, με σκοπό την ένταξή τους σε αγώνες kart

Το “Racing Line” τελεί υπό την αιγίδα του συλλόγου Α.Σ.ΠΙΣ με εμπνευστή και εκπαιδευτή τον επιτυχημένο οδηγό αγώνων kart και αυτοκινήτου, Αλέξανδρο Δήμο.

Γνωρίστε τις δράσεις και δείτε τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί το πρόγραμμα, στο Mediterranean Cosmos, καθημερινά από τις 17:00 έως τις 21:00 και Σαββατοκύριακα από τις 12:00 εώς τις 21:00.

Racing Line