Reality vs Game

15 Ιανουαρίου 2010


Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον οι λάτρεις των track days και του driving simulator Gran Turismo θα έχουν ένα ακόμη λόγο να είναι πανευτυχείς. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Polyphony Digital, η εταιρία που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του θρυλικού Gran Turismo, εξελίσσει σε συνδυασμό με τη Denso ένα GPS για track days, το οποίο θα υπάρχει και στον εξοπλισμό του νέου Toyota FT-86G (της ειδικής έκδοσης του νέου πισωκίνητου κουπέ της Toyota).

Το GPS αυτό θα καταγράφει στοιχεία θέσης και τηλεμετρίας όσο εσείς θα το οδηγείτε σε μια αληθινή πίστα, η οποία θα υπάρχει και στο video game GT5. Στη συνέχεια, θα βγάζετε την κάρτα μνήμης από το GPS, θα την βάζετε στο Playstation 3 και μέσω του Gran Turismo θα φορτώνονται τα στοιχεία που συλλέχθηκαν. Στη συνέχεια θα μπορείτε να δείτε ένα replay με τα όσα κάνατε στην πραγματικότητα και ακόμη καλύτερα να κάνετε Load τον αληθινό γύρο σας ως «ghost car» στο video game και να συναγωνιστείτε τον εαυτό σας ως αντίπαλο πλέον στο παιχνίδι! Απίστευτο;

Δείτε παρακάτω το τελευταίο video που δόθηκε στη δημοσιότητα σχετικά με το Gran Turismo 5 και δείχνει το Toyota FT-86G να κάνει τα δικά του στην πίστα.