Το Red Dot Award στο νέο Peugeot 308

Peugeot 308

Το Red Dot Award 2022, μια κορυφαία διάκριση στο χώρο της προϊοντικής σχεδίασης, απονεμήθηκε στο νέο 308, το πρώτο μοντέλο που φέρει το νέο σήμα της Peugeot.

Τα μέλη της επιτροπής Red Dot Award εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση, τη σχεδίαση και το συνολικό στυλ του νέου 308. Κάθε χρόνο, οι ειδικοί της επιτροπής επιβραβεύουν τη «σχεδιαστική αριστεία» σε 52 κατηγορίες προϊόντων. Όλοι οι καταναλωτές παγκοσμίως λαμβάνουν υπόψη το βραβείο «Red Dot» ως εγγύηση ποιότητας, έξυπνης σχεδίασης και εξαιρετικής εργονομίας. Το Peugeot 308 είναι το 7ο μοντέλο της μάρκας που λαμβάνει αυτόν τον πολυπόθητο τίτλο.

Το μοντέλο εντυπωσιάζει και εσωτερικά με το χαρακτηριστικό Peugeot i-Cockpit 3D και τις νέες δυνατότητες που διαθέτει. Η νέα οθόνη αφής παρέχει άφθον πληροφορία και άψογη σύνδεση με τα smartphones, ενώ τα καθίσματα διαθέτουν πιστοποίηση AGR για την εργονομία τους.

Θυμίζουμε ότι το Peugeot 308 ήδη διατίθεται στη χώρα μας σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και Plug-in Υβριδικούς. Οι τιμές ξεκινούν από τις 19.900 ευρώ.

Ήρθε το νέο Peugeot 308 (+τιμές)