Προσφορά: Renault Clio με δώρο το LPG

Renault Clio

Με μια επιθετική προωθητική ενέργεια το Renault Clio τραβά την προσοχή μας και πάλι, αφού διατίθεται με το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης ως δώρο στην έκδοση των 100 ίππων!

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του νέου Renault Clio είναι και η δυνατότητα αγοράς του σε έκδοση διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG), με τον 1000άρη Turbo κινητήρα και 100 ίππους. Ίσως η πιο συμφέρουσα επιλογή στη γκάμα του Clio, με το LPG να ρίχνει σημαντικά το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου. Το σύστημα υγραεριοκίνησης τοποθετείται στη γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου, είναι αυτό που λέμε «εργοστασιακό» και βεβαίως καλύπτεται από την εργοστασιακή εγγύηση.

Με μέγιστη ροπή της τάξεως των 170 Nm, από τις 2.000 σ.α.λ., ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ικανή δύναμη για να κάνει τα ταξίδια του με ασφάλεια, αλλά και ροπή στις χαμηλές ταχύτητες, ώστε να κινείται με άνεση μέσα στην πόλη. Με το υγραέριο να αποτελεί το πιο οικονομικό καύσιμο κίνησης της αγοράς, η καθημερινή οικονομία στο κόστος ανεφοδιασμού είναι προφανής. Ταυτόχρονα το Clio LPG προσφέρει αυτονομία έως 1.185χλμ. με γέμισμα και των δύο δεξαμενών καυσίμου, βενζίνης και υγραερίου.

Το Clio 1.0 TCe 1.0 LPG διατίθεται σε τιμές από 15.640 ευρώ, η οποία περιλαμβάνει έκπτωση πελάτη, δωρεάν μεταλλικό χρώμα, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault, 3 χρόνια οδική βοήθεια και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες. Η γκάμα του Clio ξεκινά από τις 13.790 ευρώ στην έκδοση με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.0 SCe και 65 ίππους.