Αγορά Renault Megane & Kadjar με χαμηλό επιτόκιο

Η TEOREN MOTORS δημιούργησε ένα νέο, ιδιαίτερα προνομιακό, χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τα Renault Megane και Kadjar που θα ισχύει έως τέλος Απριλίου.

Renault Kadjar and Megane

Τα Renault Megane και Renault Kadjar ενσωματώνουν πλήρως τόσο τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα, όσο και τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα της Renault. Έχοντας το κάθε ένα το δικό του χαρακτήρα, καταφέρνουν εξίσου αποτελεσματικά να καλύψουν τις ανάγκες μιας ευρείας γκάμας καταναλωτών. Στοχεύουν στο οδηγοκεντρικό προφίλ και την τεχνολογία στην περίπτωση του Megane και στον περιπετειώδη χαρακτήρα και την πρακτικότητα στην περίπτωση του Kadjar.

Η TEOREN MOTORS, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault στην Ελλάδα, δημιούργησε ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης για τα δύο μοντέλα. Ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το ποσό της προκαταβολής και τον αριθμό δόσεων που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του. Κοινός παρανομαστής σε κάθε περίπτωση είναι το χαμηλό επιτόκιο του 3,9%. Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα θα ισχύει μέχρι και το τέλος Απριλίου.