Η Renault συνεργάζεται με το Roland-Garros

H Renault γίνεται premium συνεργάτης του Roland-Garros και προσφέρει ένα στόλο 100 νέων Megane E-Tech Electric.

Ως μέρος της νέα εταιρικής στρατηγικής της, η Renault αποφάσισε να εξορθολογήσει τις συνεργασίες της που αφορούν στο marketing σε παγκόσμια κλίμακα και να εστιάσει τις δραστηριότητές της σε συγκεκριμένους τομείς, ικανούς να προσδώσουν προστιθέμενη αξία στη μάρκα. Έτσι, πλέον, η Renault θα εστιάσει στις αθλητικές δραστηριότητες, με δύο κύριες συνεργασίες, στο ράγκμπι, ως βασικός συνεργάτης της γαλλικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι, αλλά και στο τένις, προχωρώντας σε συνεργασία με το τουρνουά Roland-Garros. 

Στο Roland-Garros

To γαλλικό Grαnd Slam και η Renault ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γράψουν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία τους. Ξεκινώντας με το τουρνουά του 2022, που θα διεξαχθεί από 22 Μαΐου έως 5 Ιουνίου, και για τα επόμενα 5 χρόνια, η Renault γίνεται premium συνεργάτης του τουρνουά, το οποίο και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και ευυπόληπτα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη. Tόσο η Renault όσο και το παριζιάνικο Grand Slam έχουν τις ίδιες ρίζες, καθώς και τα δύο είναι «γεννημένα» στη Γαλλία, έχουν ισχυρό παγκόσμιο χαρακτήρα, ενώ μοιράζονται τις ίδιες αρχές του γαλλικού πάθους και της εξωστρέφειας.

Στα πλαίσια της συνεργασίας, η Renault θα διαθέσει 100 ηλεκτρικά Megane E-Tech Electric, ως μέρος ενός στόλου συνολικά 160 οχημάτων. Παράλληλα, η μάρκα λανσάρει και το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «GIVE ME 5», που είναι αφιερωμένο στις νέες γενιές. Ως πρώτο βήμα, η Renault θέλει να προωθήσει το τένις στις πόλεις, ανακαινίζοντας γήπεδα του τένις στα προάστια με τη βοήθεια τοπικών καλλιτεχνών. Δύο τέτοια γήπεδα αναμένεται να ανοίξουν στη Γαλλία μέχρι τα τέλη του χρόνου. Επιπροσθέτως, η Renault θα καλέσει πολλά γκρουπ με παιδιά και εφήβους που προέρχονται από περιβάλλοντα που στερούνται ευκαιριών, προκειμένου να έρθουν στο τουρνουά και να βοηθήσουν στη διεξαγωγή του για μία μέρα.