“Reverse sales” στη Citroen

H Citroën “κάνει ποδαρικό” στο 2019 με μια νέα προωθητική ενέργεια που τίθεται σε ισχύ ως το τέλος Ιανουαρίου.

Με ένα νέο Citroën, όλοι μπορούν να μπουν “με το δεξί” στο 2019 και να απολαύσουν την προηγμένη τεχνολογία, την κορυφαία άνεση και τους βραβευμένους κινητήρες. Παράλληλα, με τους διαθέσιμους συνδυασμούς εξατομίκευσης, με τους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6.2, ολόκληρη η γκάμα των αυτοκινήτων της Citroën καλύπτει όλες τις ανάγκες του κάθε υποψήφιου αγοραστή.

Η Citroën όμως, δεν σταματάει εδώ. Έχοντας ήδη προσφέρει τους πιο ευρηματικούς αλλά και ανταγωνιστικούς όρους απόκτησης, η Citroën ανατρέπει για ακόμη μία φορά τα δεδομένα, με την ενέργεια «Reverse Sales». Κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, η Citroën αλλάζει ξανά ρόλους με τους καταναλωτές και δίνει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από γκάμα το καινούριο τιτς Citroën, σε τιμή… Reverse Sales.

Η γκάμα της μάρκας είναι άμεσα διαθέσιμη και συνοδεύεται από το μοναδικό πρόγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT που εγγυάται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον. Παράλληλα, η 5ετής εγγύηση της Citroën, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των καταναλωτών για ένα ασύγκριτα ήρεμο και αξιόπιστο 2019, αλλά και για το μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr ή την σελίδα http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ έως τις 31 Ιανουαρίου!