Νέο Leon 1.5 TGI και δωρεάν 1 χρόνο καύσιμο από τη Seat

Seat Leon TGI

Με μια εντυπωσιακή προωθητική ενέργεια η SEAT ΤΕΧΝΟΚΑΡ φέρνει στην επιφάνεια τα μοντέλα φυσικού αερίου στη γκάμας της, μαζί και το νέο Leon TGI.

Η γκάμα αυτοκινήτων φυσικού αερίου της Seat εμπλουτίζεται με την προσθήκη του Leon 1.5 TGI EVO 130hp. Διαθέσιμο σε 5θυρο και Sportstourer αμάξωμα, το Leon διατίθεται αρχικά με αυτόματο κιβώτιο DSG. Οι 3 δεξαμενές φυσικού αερίου στο Leon έχουν συνολική χωρητικότητα 17.3 kg και χαρίζουν αυτονομία 440 χλμ με αποκλειστική χρήση CNG. Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται και με ένα ρεζερβουάρ ασφαλείας βενζίνης 9 λίτρων.

Το νέο Leon 1.5 TGI EVO διατίθεται στην τιμή των 25.290 ευρώ και αποκλειστικά στο επίπεδο εξοπλισμού Style.

Δωρεάν καύσιμο για 1 χρόνο!

Μαζί με το λανσάρισμα του Leon TGI, η Seat παρέχει δωρεάν καύσιμο για έναν χρόνο σε κάθε αγορά μοντέλου CNG της γκάμας της. Η προσφορά έχει υπολογιστεί με μία μέση κατανάλωση φυσικού αερίου για τα 3 μοντέλα (Ιbiza, Arona και Leon) 3,5kg/100χλμ, για 14.000 χλμ σε ετήσια βάση και με σημερινή τιμή διάθεσης του φυσικού αερίου στα €0.834/kg.

Θυμίζουμε πως τα μοντέλα CNG προσφέρουν αξεπέραστη οικονομία, χαμηλές εκπομπές CO2 που εξασφαλίζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ένα κόστος κίνησης περίπου 30% χαμηλότερο σε σχέση με το diesel ή 50% χαμηλότερο σε σχέση με την βενζίνη. Το φυσικό αέριο σαν καύσιμο εξασφαλίζει άριστη καύση, με αποτέλεσμα 1 kg CNG να αντιστοιχεί σε 1.5 lt βενζίνη ή 1.3 lt diesel, ενώ οι εκπομπές ΝOx είναι σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον 50% χαμηλότερες σε σχέση με τα άλλα καύσιμα. Το 2020, η διείσδυση του φυσικού αερίου στην Ελληνική αγορά ανήλθε σε ποσοστό 1.7% της συνολικής αγοράς, ενώ η Seat κατέκτησε μερίδιο 32% της αγοράς CNG.

Δείτε τη δοκιμή του Seat Leon 1.5 TSI FR