Μια νέα δραστηριότητα ξεκινά η Seat, διαφορετική από το κομμάτι του αυτοκινήτου. Η Seat MÓ αποτελεί το βήμα της μάρκας στον κόσμο των δικύκλων, με τη διάθεση των πρώτων ηλεκτρικών scooter Seat και στην χώρα μας από 1 Ιουνίου 2021.

H νέα αυτή δραστηριότητα, θα προσφέρει τις πλέον σύγχρονες λύσεις αστικής κινητικότητας με ξεχωριστά προϊόντα, τα οποία θα διατίθενται μέσω του δικτύου συνεργατών της Seat σε όλη την Ελλάδα.

Η γκάμα των δικύκλων αποτελείται αρχικά από ένα μόνο μοντέλο, το eScooter 125, ενώ η εταιρία έχει έτοιμη και μια πρόταση σε ηλεκτρικό πατίνι, το eKickScooter σε δύο εκδόσεις ισχύος. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο βρίσκεται στο ηλεκτρικό scooter. Αυτό αποδίδει 9,5ps με μπαταρία χωρητικότητας 5,6 kWh υπόσχεται αυτονομία 137 χλμ. Έχει τελική ταχύτητα τα 95 km/h αλλά και μία σειρά από χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Υπάρχουν 3 προφίλ οδήγησης (eco, city, sport), διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth αλλά και μια πρακτική θήκη που θα χωρέσει δύο κράνη. Ακόμη καλύτερο είναι όμως το ότι η μπαταρία είναι αφαιρούμενη από το scooter και ο αναβάτης μπορεί να την πάρει σαν τροχήλατη βαλίτσα στο σπίτι του και να τη φορτίσει.

Οι τιμές του Seat MÓ eScooter 125 ξεκινούν από 6.790 ευρώ, ενώ υπάρχει και πρόσθετη επιδότηση 800 ευρώ μέσω του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά”. Η απόκτηση του μπορεί να γίνει και με χρηματοδοτικό πρόγραμμα, με διάρκεια 12-60 μήνες, με επιτόκιο 6,9%, που στην πράξη μεταφράζεται σε αποπληρωμή της τάξεως των 3,5€ την ημέρα (με προκαταβολή 20%).