Η SILENCE στην Ελλάδα από τις Kosmocar και Kosmoride

Η Kosmocar πρωτοπορεί στην ηλεκτροκίνηση και την μικροκινητικότητα στην Ελλάδα και ενισχύει το δίκτυο καταστημάτων της Kosmoride με τα προϊόντα μετακίνησης της SILENCE.

Τα προϊόντα της εταιρείας τεχνολογίας SILENCE βρίσκονται στην Ελλάδα από τις αρχές Μαΐου μέσω του δικτύου καταστημάτων της Kosmoride. Πρόκειται για μια εταιρία με έδρα στη Βαρκελώνη, που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά οχήματα πόλης. Κατά βάση τα ηλεκτρικά scooters αλλά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης (nanocars).

Τα ηλεκτρικά scooters, που αποτελούν και τα βασικά προϊόντα της SILENCE, διατίθενται σε δύο βασικές εκδόσεις, με την τελική ταχύτητα είτε στα 45 χλμ./ώρα, και μπορούν να οδηγηθούν από άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω, είτε στα 90-110 χλμ./ώρα. Η αυτονομία τους φτάνει έως και τα 149 χιλιόμετρα. Τα συγκεκριμένα οχήματα αποτελούν ιδανική λύση για την ηλεκτροκίνηση στον πυκνό ιστό των σημερινών μεγαλουπόλεων και απευθύνονται σε κάθε χρήστη.

Η φόρτιση των ηλεκτρικών scooters γίνεται εύκολα χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση φορτιστών. Η μπαταρία είναι αποσπώμενη και διαθέτει ενσωματωμένους τροχούς και λαβή για μεταφορά και φόρτιση σε μία κοινή πρίζα σούκο στο σπίτι. Μια πλήρης φόρτιση γίνεται σε 5 ώρες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και φόρτισης με ηλιακή ενέργεια μέσω πάνελ.

Οι τιμές των scooters SILENCE ξεκινούν από τις 3.990€, ενώ μπορούν να συνδυαστούν και με επιδότηση μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», για ποσοστό 30% της αξίας τους και μέχρι του ποσού των 3.000€.

Και ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της SILENCE, είναι ένα διθέσιο όχημα με μήκος κάτω από 2,3 μέτρα. Προσφέρει αυτονομία σχεδόν 150 χλμ και μέγιστη ταχύτητα 90 χλμ./ώρα. Μάλιστα το αυτοκίνητο κλειδώνει-ξεκλειδώνει χωρίς κλειδί, μέσω εφαρμογής στο smartphone. Το nanocar της SILENCE θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από την Kosmoride μέσα στο 2022.