Ο ΣΟΑΑ συνεδρίασε για την πορεία του Ενιαίου Skoda

Για θέματα που αφορούν στη διεξαγωγή και προετοιμασία του Ενιαίου Skoda αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν στο σύνδεσμο, συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ).
Ο Νικόλας Περατινός ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για την πορεία της προετοιμασίας του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda. Αυτή αφορά στην επικοινωνία και τις συναντήσεις με στελέχη της ομοσπονδίας αλλά και τους οδηγούς που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους. Όσον αφορά το θέμα των ημερομηνιών των αγώνων ο ΣΟΑΑ προτίθεται να ακολουθήσει την πρόταση της ομοσπονδίας για συμμετοχή του Ενιαίου στον πρώτο αγώνα ταχύτητας του φετινού πρωταθλήματος, στην πίστα των Σερρών. Αναγνωρίζοντας ωστόσο τους περιορισμούς που προκύπτουν λόγω των οικονομικών συνθηκών και με γνώμονα πάντα το ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda να διατηρηθεί χαμηλά σε προϋπολογισμό, αποφασίστηκε από σύσσωμο το Δ.Σ. να ζητηθεί η γνώμη των οδηγών για την παρουσία του Ενιαίου στον αγώνα των Σερρών.
Παράλληλα σε συνάντηση που προορίζεται για την εβδομάδα μετά το Πάσχα το προεδρείο θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους οδηγούς, συνολικά το θέμα των ημερομηνιών του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda. Επίσης η σύνταξη του Τεχνικού Κανονισμού το ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda έχει ολοκληρωθεί και αμέσως μετά τις ημέρες του Πάσχα θα αποσταλεί μαζί με τον Συμπληρωματικό Κανονισμό, στην Ομοσπονδία προκειμένου να πάρουν την απαραίτητη έγκριση.
Στα θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο, ο ΣΟΑΑ ανακοινώνει την παραίτηση του Χάρη Μπουροθανασόπουλου από τη θέση του ταμία του Συνδέσμου καθώς και από τη θέση του στο Δ.Σ.. Ο Σύνδεσμος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Χάρη Μπουροθανασόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά του σε όλες τις εργασίες του ΣΟΑΑ, το προηγούμενο διάστημα. Καθήκοντα ταμία αναλαμβάνει πλέον ο Απόστολος Μαρασλής, ενώ τη θέση του. Κ. Μπουροθανασόπουλου στο Δ.Σ. θα καλύψει ο Κωνσταντίνος Παπαχρήστου.
[Πηγή: Δελτίο Τύπου ΣΟΑΑ]