Νέα Subaru στη Θεσσαλονίκη

Οι Πλειάδες Motors A.E., η εισαγωγική εταιρεία της Subaru στην Ελλάδα, και η AVC Α.Ε., εταιρεία του ομίλου Αντωνέλη, ξεκίνησαν μια μεγάλη και δυναμική συνεργασία στη Θεσσαλονίκη. Τώρα η Subaru έχει νέο, υπερσύγχρονο κάθετο συγκρότημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη εξουσιοδοτημένη κάθετη μονάδα Subaru στην Ελλάδα. Η AVC A.E. βρίσκεται στο 7ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό, στον κόμβο Κ12.

Οι λάτρεις της υψηλής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη θα μπορούν στο εξής να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα της συμμετρικής τετρακίνησης All-Wheel-Drive με τα τρία διαφορικά και για τους βραβευμένους επίπεδους Βoxer κινητήρες βενζίνης & ντίζελ. Στον εκθεσιακό χώρο θα δουν από κοντά τα Subaru XV και Forester, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης για την καινοτόμο και πρωτοποριακή τεχνολογία ασφάλειας στο δρόμο “EyeSight” της Subaru, μέρος του standard εξοπλισμού του νέου Outback 2.0D.
Με σύγχρονο συνεργείο, εκπαιδευμένο προσωπικό πάνω στη σύγχρονη τεχνολογία της Subaru, γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ, τμήμα ανταλλαγών και ασφαλειών, το μεγαλύτερο φανοβαφείο στη Θεσσαλονίκη και άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης, η συνεργασία AVC A.E. και Subaru αποτελεί τη νέα μεγάλη δύναμη στη Θεσσαλονίκη.