Η Subaru ετοιμάζει το “καυτό” Levorg STi

Η “καυτή” έκδοση του Subaru Levorg με τα διακριτικά STi είναι προ των πυλών, με τους Ιάπωνες να κάνουν λόγο για εντός του καλοκαιριού! Πιο “hot” δε γίνεται για το κορυφαίο sports wagon της Subaru!
Το Subaru Levorg φορά τα σήματα της STi στη νέα “καυτή” έκδοση.
Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από μια εικόνα, όχι αυτή πιο πάνω (δείτε τη στο τέλος του άρθρου), με τα LED φώτα του Levorg και το λογότυπο STi στη μάσκα. Η παραπάνω εικόνα, μας δείχνει το πρωτότυπο Levorg S Concept που επίσης εμφανίστηκε με τα σήματα (και χρώματα) της STi, στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Τόκιο. Το Levorg STi θα λανσαριστεί στην αγορά της Ιαπωνίας εντός του καλοκαιριού, ωστόσο καμία αναφορά δεν υπάρχει προς το παρόν για το αν θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές, όπως π.χ. της Ευρώπης και της Αμερικής.

Όπως διακρίνουμε και στο πρωτότυπο, το Subaru Levorg STi έχει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, διαφορετική γρίλια και μικρές αεροδυναμικές παρεμβάσεις με ένθετα σε carbon. Οι ζάντες είναι σφυρήλατες της BBS και φοράνε ελαστικά επιδόσεων της Michelin. Στην καμπίνα είναι αναμενόμενο να περιμένουμε ότι βρίσκουμε και στο WRX STi, όπως μπάκετ καθίσματα, επενδύσεις σε Alcantara, κόκκινες ραφές, μπουτόν εκκίνησης και πεντάλ αλουμινίου.

Όσο για τον κινητήρα, το Levorg S Concept χρησιμοποιούσε τον 2-λιτρο turbo boxer με βελτιώσεις στα σημεία από την STi, ενώ το τελικό μοντέλο παραγωγής δεν αποκλείεται να “φορέσει” τον 2,5-λιτρο turbo του WRX STi με απόδοση 305 ίππων. Φως στην υπόθεση θα ρίξει μια πιο ζουμερή ανακοίνωση, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουμε ως το καλοκαίρι για τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή του Subaru Levorg επί ελληνικού εδάφους εδώ.

Το Levorg STi θα έχει νέους προφυλακτήρες με πιο έντονα αεροδυναμικά στοιχεία.

Με τετρακίνηση και turbo το νέο wagon της Subaru αναμένεται πιο καυτό από ποτέ.
Η επίσημη εικόνα της ανακοίνωσης από πλευράς Subaru.