Εγκαίνια της νέας Subaru στην Ελλάδα

14 Οκτωβρίου 2013          

Η Subaru επανέρχεται στο προσκήνιο με την έναρξη των δραστηριοτήτων της Πλειάδες Motors ΑΕ, η οποία πλέον είναι ο επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, πριν μερικές ημέρες εγκαινιάστηκε και το πρώτο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Agripan S.A. στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Subaru Europe κ. Masamichi Kudo.

Στα εγκαίνια της νέας Subaru ανακοινώθηκε η απόφαση αναδιάρθρωσης της διανομής αυτοκινήτων και ανταλλακτικών μέσω της θυγατρικής εταιρείας της Fuji στην Ιταλία, η οποία έχει κάτω από την περιοχή ευθύνης της εκτός από την Ιταλία, την Αυστρία, την Σλοβακία, την Σλοβενία την Κροατία και την Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτά, η Subaru Ιταλίας διόρισε εισαγωγέα στην Ελλάδα την Πλειάδες Motors ΑΕ, η οποία και αναλαμβάνει να οργανώσει δίκτυο διανομής αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και service. Εντός του τρέχοντος μήνα αναμένεται να ανακοινωθούν επιπλέον σημεία εξουσιοδοτημένων εμπόρων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και τεχνικής εξυπηρέτησης.

Στα εγκαίνια της Agripan S.A. δυναμικό παρόν έδωσαν βεβαίως τα νέα Subaru XV, Forester και BRZ, για τα οποία η εισαγωγική εταιρία ανακοίνωσε και τις τιμές τους. Έτσι το XV με κινητήρα 1,6 lt. κοστίζει στη χώρα μας από 24.500 ευρώ, ενώ το νέο Forester από 31.050 ευρώ. Τέλος το πολυσυζητημένο πισωκίνητο κουπέ BRZ διατίθεται σε μια έκδοση με κόστος τα 36.850 ευρώ.