Τα Νέα της Αυτοκίνησης στην TV100 by trcoff.gr

Ο Γιάννης Στέφου παρουσιάζει "Τα Νέα της Αυτοκίνησης" στην TV100.

Νέα χρονιά, νέες προκλήσεις! Το trcoff.gr προσθέτει ένα ακόμα κεφάλαιο, γίνεται ΚΑΙ τηλεοπτικό!

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στην TV100 αφιερωμένο αποκλειστικά στην Αυτοκίνηση. Η νέα αυτή ενότητα περιλαμβάνει δοκιμές αυτοκινήτων, τελευταία νέα, θέματα ασφάλειας και τεχνολογίες αλλά και ειδικά αφιερώματα. Άλλωστε το αυτοκίνητο, πέρα από μέσο μετακίνησης αποτελεί μέρος του lifestyle μας, της ζωής μας και βεβαίως συνδέεται άμεσα με τις προσωπικές ανάγκες του κάθε οδηγού. Τα Νέα της Αυτοκίνησης έχουν στόχο την ενημέρωση όλων των εν δυνάμει αγοραστών και βεβαίως την ψυχαγωγία όσων βλέπουν ένα αυτοκίνητο ως κάτι παραπάνω από απλό μέσο μεταφοράς.

Την επιμέλεια και παρουσίαση έχει ο δικός μας Γιάννης Στέφου, ο οποίος για σχεδόν 25 έτη οδηγεί και αξιολογεί τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται και κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Είναι διαπιστευμένος δημοσιογράφος, μέλος των ΕΣΑ (Ένωση Συντακτών Αυτοκινήτου) και ΕΣΣΑΜ (Ελληνικός Σύνδεσμος Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας). Η εκπομπή “Τα Νέα της Αυτοκίνησης” έρχεται στην TV100 με τη δημοσιογραφική υποστήριξη του trcoff.gr.

Το ραντεβού με την αυτοκίνηση δίνεται στην TV100 απο το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, κάθε Σάββατο στις 11:30 και κάθε Κυριακή στις 13:30. Τα Νέα της Αυτοκίνησης by trcoff.gr.

Η TV100 έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, εκπέμπει στην Κεντρική Μακεδονία και βεβαίως διαδικτυακά μέσω web TV εδώ: https://fm100.gr/live/tv100