Η Toyota θα δείξει μόνο υβριδικά στο Παρίσι

Δύο νέα βασικά προϊοντικά στοιχεία έχουν αποκλειστική παρουσία στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού από την Toyota. H υβριδική-ηλεκτρική τεχνολογία και η νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική, Toyota New Global Architecture (TNGA). Όχι, ούτε τώρα θα δούμε την τελική έκδοση της νέας Supra.

Τα υβριδικά Toyota στην έκθεση του Παρισιού
Έτσι θα είναι η φουλ υβριδική διάταξη του περιπτέρου της Toyota στο σαλόνι του Παρισίου.

Επί 20 και πλέον χρόνια, η Toyota εξελίσσει, βελτιώνει και “εκδημοκρατίζει” την αυτοφορτιζόμενη, υβριδική-ηλεκτρική τεχνολογία της. Φέτος, στο Παρίσι, θα εκτίθενται μόνον υβριδικά-ηλεκτρικά οχήματα. Από το Yaris μέχρι τις τελευταίες γενιές των Corolla, RAV4 και Camry.

Στο περίπτερο της Toyota στην πόλη του φωτός θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Corolla σε εκδόσεις hatchback και Touring Sports. Χάρη στη νέα πλατφόρμα TNGA-C, το νέο Corolla υιοθετεί μία εντυπωσιακή σχεδίαση και διατίθεται με δύο αυτοφορτιζόμενα υβριδικά-ηλεκτρικά συστήματα κίνησης. Ένα 1,8 lt και ένα ολοκαίνουργιο 2.0 lt.

Σε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα θα δούμε το νέο RAV4, με σκληροτράχηλη σχεδίαση, νέα πλατφόρμα TNGA-K και νέο υβριδικό-ηλεκτρικό κινητήρα 2,5 lt. Επίσης, μετά από απουσία 14 χρόνων, το Camry επιστρέφει στη Δυτική Ευρώπη με ένα εντελώς νέο μοντέλο, το οποίο ομοίως βασίζεται στη νέα πλατφόρμα TNGA-K και υιοθετεί υβριδικό-ηλεκτρικό σύστημα κίνησης 2,5 lt.

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού πριν από 20 χρόνια, το Yaris έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του. Προς τιμήν αυτής της επετείου, μία ειδική έκδοση “Y20” διατίθεται στην ίδια, ξεχωριστή απόχρωση Golden Yellow με του πρώτου μοντέλου του 1998. Αυτή τη φορά σε δίχρωμη φιλοσοφία με σύγχρονη, σκούρα γκρι οροφή και άλλες σκούρες γκρι πινελιές. Η άλλη ειδική έκδοση του Yaris στην έκθεση τιμά την επιτυχημένη σεζόν της Toyota GAZOO Racing στα ράλι με μία έκδοση GR Sport.

Δείτε ακόμη:

Toyota Yaris GR SPORT με σχεδίαση και στήσιμο από το GRMN