Με περισσότερες βελτιώσεις το Toyota Avensis 2016

Πριν προλάβει να χρονίσει το νέο Avensis και η Toyota ήδη έχει έτοιμη τη βελτιωμένη και πιο καλοεξοπλισμένη εκδοχή του, με νέα συστήματα πολυμέσων και ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.
Με πλουσιότερο εξοπλισμό επανέρχεται το Toyota Avensis
Η σημαντικότερη προσθήκη στη γκάμα του Toyota Avensis για το 2016 είναι η τελευταία έκδοση του συστήματος πολυμέσων Toyota Touch 2 με οθόνη αφής, που παρουσιάστηκε στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το νέο σύστημα έχει επανασχεδιασμένο menu και πιο απλοποιημένη πρόσβαση στην online πύλη πελατών My Toyota. Ταυτόχρονα, το δορυφορικό πακέτο πλοήγησης Toyota Touch 2 with Go προσφέρει πλέον δωρεάν ενημερώσεις για 3 χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη 2. Το σύστημα παρέχει και πρόσβαση σε εφαρμογές για την κυκλοφοριακή ροή, τον καιρό, τις τιμές καυσίμου, ακόμη και για τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης, ενώ μπορεί να συνδέεται με παρόχους on-line υπηρεσιών όπως Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha και Twitter.
Σχεδιαστικά, το αναβαθμισμένο Toyota Avensis διατίθεται και σε ένα νέο χρώμα Platinum Bronze, καθώς και με ένα νέο σχέδιο ζαντών αλουμινίου 16 ιντσών. Στον τομέα της ασφάλειας, εξοπλίζεται ως στάνταρ με το πακέτο συστημάτων Toyota Safety Sense σε όλα τα μοντέλα.