1,84 εκ. ευρώ για τη νέα Toyota GR Supra;

Toyota Supra Barrett Jackson Auction

Η πρώτη νέας γενιάς Toyota GR Supra έχει ήδη πουληθεί και μάλιστα στο τρελό ποσό των 1,84 εκ. ευρώ (2,1 εκ. δολάρια). Βεβαίως και το αυτοκίνητο δε θα κοστίζει τόσο όταν ξεκινήσεις τις πρώτες παραδόσεις εντός του 2019, ωστόσο όταν θέλεις αποκλειστικά το πρώτο αυτοκίνητο που βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής, ε θα πρέπει να το πληρώσεις.

Το αυτοκίνητο δημοπρατήθηκε στου Barrett-Jackson, λίγο μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ. Πρόκειται για μια GR Supra σε γκρι ματ φινίρισμα με κόκκινους καθρέπτες και μαύρες ματ ζάντες. Στο εσωτερικό υπάρχουν επενδύσεις σε κόκκινο και μαύρο, μαζί με άφθονο carbon να επενδύει τα διάφορα ένθετα.

Toyota Supra Barrett Jackson Auction

Η πώληση αυτής της 1ης Supra έγινε βεβαίως για καλό σκοπό, στηρίζοντας την προσπαθείς του American Heart Association (AHA), ενός εθνικού εθελοντικού οργανισμού στις ΗΠΑ που αφοσιώνεται στην καταπολέμηση των καρδιακών παθήσεων. Μέρος του ποσού θα διατεθεί και στο ίδρυμα Bob Woodruff (BWF), το οποίο δημιουργεί προγράμματα υποστήριξης για τους πληγέντες της 11ης Σεπτεμβρίου και τις οικογένειές τους.

Ο τυχερός ιδιοκτήτης, εκτός από την ηθική ικανοποίηση και τη χαρά αγοράς της 1ης ever νέας GR Supra, μαζί με το αυτοκίνητο θα παραλάβει ένα VIP πάσο για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγωνιστικής πίστας. Αυτό περιλαμβάνει ακόμη μια πλήρη αγωνιστική ενδυμασία στο σχέδιο της αρεσκείας του, δύο VIP πάσα στο TOYOTA OWNERS 400 – Richmond Raceway και τη δυνατότητα να οδηγήσει το αυτοκίνητο ασφαλείας στους αγώνες της σειράς. Καλό;

Toyota Supra Barrett Jackson Auction

Δείτε ακόμη:

Toyota GR Supra: Ο θρύλος επιστρέφει!