Ένα Volkswagen e-Golf στο υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας

Η Kosmocar-Volkswagen παραχώρησε ένα e-Golf στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Το Volkswagen e-Golf είναι ένα από τα τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα που εισήγαγε στο στόλο του το Υπουργείο, σε μία συμβολική αλλά και με ουσία κίνηση προαγωγής της ηλεκτροκίνησης.

Ένα Volkswagen e-Golf είναι ανάμεσα στα πρώτα τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα που παρέλαβε για τις ανάγκες του το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τα αυτοκίνητα παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση από τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, παρόντος του Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη.

Στην εκδήλωση παρουσίασης, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, είχε την ευκαιρία να επιδείξει κάποιες από τις λειτουργίες του e-Golf στον Υπουργό ενώ παράλληλα δήλωσε: «Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί για την Kosmocar-Volkswagen τον επόμενο κρίκο στο στρατηγικό πλάνο που έχουμε για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Το 2020 αναμένουμε με ανυπομονησία το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου Volkswagen ID.3, που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ένα καινοτόμο, ιδιαίτερα προηγμένο μοντέλο για την εποχή της ηλεκτροκίνησης».

Η κα Αλεξάνδρα Σδούκου με τον κ. Θανάση Κονιστή και το Volkswagen e-Golf.