Η νέα Volkswagen στην Αλεξανδρούπολη

Η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda & Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα  συνεχίζει να επενδύει  στο  δίκτυο της με την ένταξη ενός νέου εξουσιοδοτημένου εμπόρου & συνεργάτη service Volkswagen, του κ. Δημήτρη Καραλελέκη.

Οι νέες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον κόμβο Αεροδρομίου, στην ανατολική έξοδο της Εγνατίας Οδού στην Αλεξανδρούπολη, φιλοξενούν όλη τη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen. Παράλληλα, διατίθενται οι κορυφαίες after sales υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και φανοποιείας/βαφής, όπως ακριβώς ορίζουν τα υψηλά πρότυπα και προδιαγραφές του κατασκευαστή. Mέσω σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, προσωπικού υψηλής τεχνογνωσίας, ευρείας γκάμας γνησίων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, εξασφαλίζεται η άψογη λειτουργικά και ασφαλής οδηγική συμπεριφορά κάθε αυτοκινήτου.

H εταιρεία Δημήτρης Καραλελέκης διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του αυτοκινήτου, όντας ήδη εξουσιοδοτημένος συνεργάτης και της Skoda στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.