Volvo: Νέο σύστημα infotainment με Android

Η Volvo λανσάρει ένα νέο σύστημα infotainment με λειτουργικό Android και ενσωματωμένες υπηρεσίες Google στα XC60, S90, V90 και V90 Cross Country.

Το σύστημα, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Google, επαναπροσδιορίζει τη φύση του infotainment στο αυτοκίνητο, ενώ διαθέτει φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και ασυναγώνιστη συνδεσιμότητα. Το Volvo Car Group είναι η πρώτη εταιρεία που συνεργάζεται με την Google για την ενσωμάτωση στα αυτοκίνητα της του συστήματος infotainment με Android και εφαρμογές/υπηρεσίες Google. Μάλιστα, το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge είναι το πρώτο Volvo που εφοδιάζεται με αυτό.

Η Volvo παρουσιάζει επίσης το «Πακέτο Digital Υπηρεσιών», το οποίο και θα είναι διαθέσιμο στα μοντέλα με το νέο σύστημα infotainment. Το πακέτο περιλαμβάνει πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες Google, την εφαρμογή Volvo On Call, ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου και το σύνολο των δεδομένων που απαιτείται για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες. Έτσι υπάρχει βοήθεια φωνητικού ελέγχου από το Google Assistant, πλοήγηση μέσω Google Μaps αλλά και ένα ευρύ οικοσύστημα από in-car εφαρμογές μέσω του Google Play.

Διαβάστε ακόμη:

Volvo C40 Recharge, αμιγώς ηλεκτρικό coupe SUV