Volvo: Τώρα κάνεις service χωρίς να πας στο συνεργείο

Με το Volvo Valet, οι ιδιοκτήτες Volvo έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους χωρίς να επισκεφθούν οι ίδιοι το συνεργείο.

Η Volvo Cars λανσάρει σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές το νέο Volvo Valet. Πρόκειται για μια premium υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης αυτοκινήτου για συντήρηση, η οποία λειτουργεί ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Volvo Valet ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα που έχει διαμορφώσει η εξελισσόμενη πανδημία του κορωνοϊού, προσφέροντας στους πελάτες μια ασφαλή και ανέπαφη επιλογή για τη συντήρηση ή την επισκευή του αυτοκινήτου τους, από την άνεση του σπιτιού τους.

Πώς λειτουργεί το Volvo Valet;

Ο πελάτης επικοινωνεί με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Volvo για ραντεβού, το αυτοκίνητο παραλαμβάνεται από την τοποθεσία που επιθυμεί ο πελάτης, στην προγραμματισμένη ημέρα και ώρα, συντηρείται και επιστρέφεται. Η υπηρεσία περιλαμβάνει επίσης μια ειδική εφαρμογή που ανέπτυξαν οι μηχανικοί λογισμικού της Volvo Cars, η οποία παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα να εντοπίσουν μέσω του κινητού τους τη θέση του αυτοκινήτου τους σε πραγματικό χρόνο και να ενημερωθούν με ειδοποιήσεις για την πρόοδο της διαδικασίας συντήρησης.

Η υπηρεσία Volvo Valet παρουσιάστηκε αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πρώτη αγορά στην Ευρώπη όπου λειτούργησε η υπηρεσία είναι η Μεγάλη Βρετανία, ενώ σύντομα θα προσφέρεται σε Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία και Ελλάδα.