Κερδίστε λιπαντικά MOTUL για το επόμενό σας service

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε τα λιπαντικά για το επόμενο service του αυτοκινήτου σας! Το www.trcoff.gr χαρίζει σε τρεις νικητές από μία συσκευασία λιπαντικά MOTUL 8100 4lt ή 5lt, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τον τύπο του οχήματος. Ένα δώρο που προσφέρει η εταιρία Κώστας Χαμπής Α.Ε.

Το Δώρο

Η σειρά 8100 της MOTUL περιλαμβάνει 100% συνθετικά λιπαντικά κινητήρων, ειδικά σχεδιασμένα για κινητήρες τελευταίας γενιάς με αυξημένες επιδόσεις. Προσφέρουν οικονομία καυσίμου και ταυτόχρονα τη μέγιστη δυνατή προστασία κινητήρα. Καλύπτουν κάθε τύπο κινητήρα, βενζίνη ή diesel, ατμοσφαιρικούς ή turbo, ενώ διαθέτουν πολυάριθμες εγκρίσεις προδιαγραφών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Θα διατεθούν από την εταιρία Κ. Χαμπής Α.Ε. τρία προϊόντα της σειράς 8100 στους πρώτους τρεις νικητές του διαγωνισμού μας, σε 4-λιτρη ή 5-λιτρη συσκευασία, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Οι νικητές θα μπορούν να επιλέξουν όποιο ιξώδες ταιριάζει στον τύπο του κινητήρα του αυτοκίνητου τους. Η παραλαβή των προϊόντων θα μπορεί να γίνει από τις εγκαταστάσεις των εταιρειών Κ. Χαμπής Α.Ε. σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Ο χορηγός

Η Κ. Χαμπής Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες στο χώρο αντιπροσώπευσης ειδών αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στη Θεσσαλονίκη το 1966, με την εμπορία μοτοποδηλάτων της Α.Κ. Ελλάς. Από το 1970 αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την γαλλική MOTUL, μία από τις κορυφαίες φίρμες λιπαντικών. Η MOTUL είναι η εταιρεία που παρουσίασε πρώτη στον κόσμο τα συνθετικά λιπαντικά. Επίσης, από το 1970 και για αρκετά χρόνια, η Κ. Χαμπής Α.Ε. αντιπροσώπευε τον πρώτο οίκο κατασκευής διαιρούμενων ζαντών αλουμινίου παγκοσμίως, την γαλλική GOTTI. Από το 1976, ένας άλλος διάσημος ευρωπαϊκός οίκος εμπιστεύεται την εταιρεία Κ. Χαμπής Α.Ε. – Κ. Χαμπής & Σία Α.Ε. για την διάθεση των προϊόντων του στην Ελλάδα: η κατασκευάστρια ζαντών αλουμινίου Ο.Ζ., η οποία το 2009 συμπλήρωσε 38 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας με πολλές και σημαντικές διακρίσεις στο χώρο των αγώνων WRC και F1.

Σήμερα, μετά από 46 χρόνια συνεχούς παρουσίας, το όνομα Χαμπής είναι συνώνυμο μιας ισχυρής και αξιόπιστης εταιρείας στον χώρο των ειδών αυτοκινήτου με σημαντικό μερίδιο αγοράς. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με θυγατρική την Κ. Χαμπής & ΣΙΑ Α.Ε. στην Αθήνα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της πανελλαδικά, η εταιρεία θέτει φιλόδοξους στόχους για την περαιτέρω ανάπτυξή της, βασιζόμενη στην ισχυρή υποδομή και στην εμπειρία των 46 ετών στο χώρο.

Οι κεντρικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο κόμβο Ευόσμου, ενώ η θυγατρική εταιρεία των Αθηνών, στεγάζεται σε ιδιόκτητες επίσης εγκαταστάσεις στο Ίλιον Αττικής.

Τρόποι συμμετοχής

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μας γίνεται μέσω της σελίδας στο Facebook ή στο Twitter. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook (εδώ) ή follow στο @trcoff στο Twiiter, βρείτε το σχετικό δημοσίευμα του διαγωνισμού και γράψτε μας στα σχόλια τι αυτοκίνητο οδηγείτε.

Κερδίστε διπλή συμμετοχή κάνοντας tag στα σχόλια το όνομα κάποιου φίλου/φίλης και αυξήστε τις πιθανότητες σας για να κερδίσετε τα λιπαντικά MOTUL.

Οι τρεις νικητές θα αναδειχτούν αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση που θα διεξαχθεί διεξήχθει τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 και τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν τόσο μέσα από το www.trcoff.gr όσο και από τις αντίστοιχες σελίδες μας σε Facebook και Twitter.

Καλή επιτυχία!

UPDATE 13/12/16: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

Μετά από κλήρωση των συμμετεχόντων που έλαβαν μέρος μέσω facebook και Twitter, αναδείχτηκαν οι 3 νικητές που θα κερδίσουν από μία συσκευασία λιπαντικών MOTUL της σειράς 8100 (4 ή 5 λίτρων), προσφορά της Κ. Χαμπής Α.Ε. Αυτοί είναι:
Αλέξανδρος Ιωαννίδης
Γιώτα Παράσχου
Παναγιώτης Αθανασιάδης
Συγχαρητήρια και καλές γιορτές!