Women’s Car Of The Year 2012

2 Νοεμβρίου 2012      

Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; Όσον αφορά στην αυτοκίνηση τουλάχιστον… αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε εύκολα, καθώς ανακοινώθηκαν οι νικητές του θεσμού Women’s Car of the Year 2012, με τα Honda Civic, BMW 3 Series, Range Rover Evoque και Porsche 911 να διακρίνονται στις επιμέρους κατηγορίες.

O θεσμός Women’s Car Of The Year χωρίζεται σε 4 κατηγορίες: οικογενειακά, πολυτελή, σπορ και οικονομικά αυτοκίνητα. Το Civic διακρίθηκε στην οικονομική κατηγορία, αφήνοντας το Volkswagen up! στη 2η θέση και το Ford Fiesta στην 3η. Στα οικογενειακά επικράτησε η νέα 3άρα της BMW με Audi Q3 και Ford Focus να ακολουθούν, ενώ στα πολυτελή το εντυπωσιακό Range Rover Evoque πήρε τους περισσότερους ψήφους από τα Jaguar XJ και Audi A6 που ακολούθησαν. Τέλος, στα σπορ η Porsche 911 υπερίσχυσε των Jaguar XKR και Mercedes-Benz SLK.

Η κριτική επιτροπή αξιολόγησε τους νικητές σύμφωνα με τα κριτήρια που οι γυναίκες λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους κατά την αγορά ενός αυτοκινήτου, όπως ασφάλεια, value-for-money, σχεδίαση, αποθηκευτικοί χώροι, ευκολία οδήγησης, χρώμα, sex appeal, περιβαλλοντικό αποτύπωμα και φυσικά τη φιλικότητα προς τα παιδιά.

Διαβάστε ακόμη:
Οδηγούμε το νέο Honda Civic
Προκαλεί η Toyota με το διαφημιστικό του νέου Auris
“Performance Car of the Year” η Ferrari 458 Italia
“Κινητήρας της χρονιάς” ο 1.0 EcoBoost της Ford